OPORTUNITATI DE COLABORARE

 

 

OEM / ODM
 
Testele rapide produse de Camp Medica sunt disponibile pe piata medicala romaneasca sub brandul See Now
See Now este marca inregistrata (la OSIM) a dispozitivelor medicale produse de catre Camp Medica.


CampMedica, la cerere poate furniza partenerilor sai din reteaua de distributie, testele rapide in varinta OEM (Original Equipment Manufacturer), sau   in format ODM (Original Design Manufacturer).
 
 
Conditiile generale de colaborare in vederea distributiei (pe piata medicala romaneasca) a testelor rapide See Now sunt mentionate in pagina de "DISTRIBUTIE" a site-ului nostru.
 
Pentru clientul final, cabinet medical individual, laborator de analize, clinica medicala, spital, CampMedica doreste sa furnizeze nu doar produsele sale ci si servicii de calitate conform cerintelor partenerilor de afacere.
 
Astfel in parteneriat cu Libra Bank, CampMedica va propune diverse solutii de creditare in vederea achizitionarii produselor noastre.
Puteti opta pentru un credit pe termen scurt (6 luni) cu dobanda 0%, pentru achizitionarea de dispozitive medicale.
Pe langa costurile mici, beneficiati si de fexibilitate in privinta conditiilor de acordare a creditului, precum si a perioadei de creditare.
Pentru mai multe informatii legate de partea de creditare puteti contacta direct partenerii nostri de la Libra Bank pe e-mail la  info@librabank.ro sau la telefon 021.208.80.33.
 
Datele de contact ale noastre, CampMedica, le veti gasi la pagina de "CONTACT" a site-ului nostru, sau ne puteti contacta direct aici la
 
office@camp.ro sau camp@camp.ro
 
 

 
www.medcatalog.com
Camp Medica SRL
Idei de afaceri in Romania